Sinds een aantal jaar is Apple samen met Samsung de absolute leider als het gaat om de smartphone. Het internationale bedrijf, dat is gevestigd in Amerika, heeft miljoenen werknemers aan het werk die ervoor zorgen dat Apple aan de top van de markt blijft. Apple investeert daarom ook veel aandacht in hun werknemers.

Zo biedt Apple onderwijsprogramma’s aan die ervoor zorgen dat werknemers meer vaardigheden krijgen en verder groeien in hun persoonlijke ontwikkeling. Door het verbeteren van het personeel worden de prestaties ook verbeterd. Producten zoals de IPod, IPad en IPhone worden dagelijks verbeterd zodat ze voldoen aan de eisen van de afnemers.

Het grote succes van Apple

Apple staat om een aantal punten bekend. Zo is voormalig CEO en oprichter van Apple Steve Jobs uitgeroepen tot één van de briljantste marketeers ooit. Hij bracht de nieuwe producten van Apple op een dusdanige manier dat de mensen het perse wouden kopen.

Maar ook staat Apple bekend om haar reeks IPod, IPad en IPhone producten die bijna iedere jaar vernieuwd worden, want zoals gezegd is Samsung ook één van de leiders in de markt en daardoor mag Apple niet stilstaan. Het bedrijf is continu bezig met het verbeteren van haar producten. Door de constante vernieuwing van de IPhone is de smartphone de laatste paar jaar ontzettend populair geworden. Het is dan ook niet voor niets dat Apple een recordomzet van maar liefst 76 miljard dollar! Maar Apple verwacht dit jaar een daling in de verkoop en dat is eigenlijk ook wel logisch…

De voordelen en nadelen van een IPhone

De IPhone is wereldwijd bekend en heeft zijn voor- en tegenstanders. Want ondanks dat de smartphone zeer gebruiksvriendelijk is heeft het ook haar nadelen.

Zo zijn de IPhones van Apple zeer prijzig en moeten veel mensen sparen voor een zo grote investering. Mensen zullen dan ook niet gauw een nieuwe IPhone kopen als deze na een paar weken al kapot is, maar het is ook zo zonder om de smartphone weg te gooien. Hier is dan ook een oplossing op gevonden, via Macmaniack kunt u namelijk verschillende IPhone 7 onderdelen bestellen waardoor u de kapotte onderdelen gemakkelijk kunt vervangen.

Het bijkomende voordeel is dat u de smartphone niet naar de maker hoeft op te sturen maar de reparatie gewoon zelf kunt uitvoeren. Dit scheelt u veel tijd en geld! Ga dus naar MacManiack voor meer informatie en voor het complete assortiment IPhone onderdelen.