We hebben het allemaal wel eens gekregen, een geschenk van het bedrijf waar we werken, een leuke attentie voor de gehele familie of een presentje voor al de bezoekers van een of ander feest of evenement, en vooral niet te vergeten als middel om reclame te maken.

Nu kun je het neutraal houden of er net dat beetje extra aan toevoegen, die persoonlijke noot, die de ontvanger een leuke herinnering biedt aan de gelegenheid, waarin het gegeven werd.

 

Pennen graveren

 

Maxilia.nl en de populariteit van de pen als relatiegeschenk

Maxilia heeft niet alleen een uitgebreid assortiment aan relatiegeschenken, maar verzorgt ook een kwalitatief goede bedrukking of zelfs gravering van de gewilde artikelen.
Verreweg de meest populaire van alle bedrukte producten is de pen en dat heeft verschillende redenen.
Ten eerste is de pen natuurlijk een uitermate nuttig voorwerp, ondanks het feit dat we steeds meer gebruik maken van mobiele apparaten en computers om onze boodschappen over te dragen aan anderen.

Een tweede reden is dat de pen te verkrijgen is in een goedkope versie, waardoor je tegen een relatieve lage prijs er honderden uit kunt delen met jouw boodschap of wens. Daartegenover staat dat je heel gemakkelijk de klasse van je pen aan kunt passen aan de mensen voor wie het bedoeld is. Voor die hele speciale groep kies je dan bijvoorbeeld voor een Parker, een kwaliteitsproduct onder de pennen, of voor de nog exclusievere Charles Dickens balpen.
Maxilia geeft op haar site een duidelijk overzicht van haar producten, waardoor je op je gemak je wensen duidelijk kunt maken.

Bedrukken of graveren

Er zijn twee manieren, die Maxilia gebruikt, om je persoonlijke boodschap op een pen over te brengen:

Pennen bedrukken
In dit proces wordt de boodschap met behulp van een zogenaamd drukproces op het product aangebracht. Het is een relatief eenvoudig proces en uitermate geschikt als het gaat om grote hoeveelheden, zoals bijvoorbeeld gebruikt worden bij een reclamecampagne.
Maxilia werkt hierbij met PMS-kleuren, waarbij elke kleur voorzien is van een codering. Hierdoor kun je heel precies aangeven welke kleuren je wenst in je opdruk.

Pennen graveren
Op een meer persoonlijke noot, wat exclusiever en voor een veel kleiner publiek, bestaat de mogelijkheid pennen te laten graveren.
Hierbij wordt jouw tekst in het metalen gedeelte van de pen gekrast. Dat klinkt misschien wat ruw, maar met de nodige precisie worden door Maxilia de mooiste resultaten bereikt. De ontvangers verkrijgen daardoor een blijvende herinnering aan de gelegenheid, waarin de pen gegeven werd.
De pen, eenvoudig, nuttig en populair als gift, is maar één van de vele artikelen, die Maxilia aanbiedt om op ludieke en vooral ook aandacht trekkende wijze je boodschap over te brengen op de mensen, voor wie het bedoeld is. Een simpel bezoekje aan Maxilia.nl geeft je daarbij een overzicht van alle mogelijkheden, die dit bedrijf beschikbaar heeft.