Als u door grote steden rijdt, is het altijd een indrukwekkend gezicht om enorme bedrijfsvestigingen te zien. Er staan vaak enorme borden of letters op, of er staan rijen met in de hoogte reikende vlaggenmasten met wapperende vlaggen, die het imago van vele bedrijven aan alle voorbijgangers uit proberen te stralen.

Bent u gevestigd in de buurt van infrastructuur? Zoals een weg, een spoor, een rivier. Het is dan waardevol om na te denken over de uitstraling van uw vestiging. Het lijkt soms alsof dit geen invloed heeft op de zaken die u doet, maar dit is niet waar. Als u namelijk de aandacht weet te trekken van voorbijkomende mensen, kunnen zij uw locatie en kantoor onthouden. Dit gebeurt soms ook onbewust! Als u aan ‘IKEA’ denkt is de kans groot dat u (onder andere) denkt aan één van de grote reclameborden die zij langs veel snelwegen hebben staan, waar u vaak voorbij komt. Mensen kunnen zich dus bewust worden van waar uw zaak zich bevindt, en wat voor bedrijf u bent. U heeft geen enorm kantoorgebouw nodig om deze indruk te maken. Als mensen zich hier eenmaal bewust van zijn, is de kans ook groter dat ze aan u moeten denken als het gaat om de services die uw bedrijf biedt.

Een sterke uitstraling is waardevol voor een positieve associatie bij mensen. Vlaggen zijn een goede aandachtstrekker, omdat zij – wapperend in de wind – van hoog af uw logo en/of uw boodschap kunnen overbrengen. Vlaggenmasten zijn een investering die u één keer doet, en waar u voor altijd profijt van hebt. Vlaggen zijn er in allerlei soorten en maten. De meeste vlaggen zijn van polyester. Vlaggenmasten kunnen verschillende hoogtes geven aan vlaggen. Bijvoorbeeld een vlaggenmast 6 meter of meerdere masten op een rij, kunt u eenmalig laten plaatsen door professionals. Vlaggen aan baniermasten wapperen relatief minder, want zij zijn zowel aan de boven- als onderkant bevestigd aan de mast. Dit maakt de vlag strakker en duidelijker. Voor een hele stijlvolle en professionele uitstraling zijn vlaggenmasten met verlichting in het donker een waardevolle investering, zo straalt u ook in het donker iets moois uit.